GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 384 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Održana 4. Stručna radionica Zajednice

S obzirom na razvoj metoda osposobljavanja, kao i pokrenutu praksu organizacije različitih oblika neformalnog obrazovanja, Vatrogasna zajednica Varaždinske županije organizirala je četvrtu po redu stručnu radionicu za vodeće dužnosnike vatrogasnih organizacija. Stručna radionica pod nazivom «Od kolijevje vatrogastva do primjera organiziranosti» održana je 5. prosinca 2009. godine u Olimpijskoj dvorani Vatrogasnog doma u Varaždinu.

Više...
 
Prezentacija spasilačke hidrauličke opreme

Vatrogasna postrojba DVD Lovrečan-Dubrava danas je prioritetno društvo Vatrogasne zajednice općine Cestica, a osim 20 članova s obavljenim liječničkim pregledima u rad društva uključeno je preko 140 članova. Za članove ovog i nekoliko susjednih DVD-ova sredinom prosinca 2009. godine organizirana je prezentacija spasilačke opreme poznatog proizvođača Holmatro, a u organizaciji Vatroprometa d.o.o. kao glavnog distributera ove opreme za ovu regiju. 

Više...
 
Edukacija učenika osnovnih škola

Nakon posljednjih nekoliko godina stagnacije, ponovno oživljava suradnja s obrazovnim ustanovama u pogledu edukacije najmlađe populacije, kako putem predavanja tako i u obliku međusobnih posjeta. Tijekom 2008. godine takvi su oblici suradnje zabilježeni u 28 osnovnih škola, 8 područnih škola te 13 dječjih vrtića na području Varaždinske županije.

Više...
 
<< Početak < « 141 142 143 144 145 146 147 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
blank   blank   blank