GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 96 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

19. memorijal ban Pavao barun Rauch

 

Na 19. memorijalu u Martijancu sudjelovalo 46 ekipa djece i mladeži iz četiri županije

 

Dana 05. 08. 2017. godine u organizaciji DVD-a Martijanec održan je 19. Memorijal ban Pavao barun Rauch na kojem su nastupile vatrogasne ekipe djece i mladeži. Ove godine nastupilo je ukupno 46 ekipa iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-Križevačke i Zagrebačke županije s 460 natjecatelja i to u kategorijama muške i ženske djece (od 6 do 12 godina), te muške i ženske mladeži (od 12 do 16 godina).

 

 

U kategoriji djece poredak je bio sljedeći:

djeca muška djeca ženska
1. DVD Šemovec 1. DVD Tužno
2. DVD Slanje 2. DVD Rasinja
3. DVD Čukovec 3. DVD Komarnica Ludbreška

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na nogometnom igralištu 16 ekipa mladeži izvelo je vježbu s preprekama. Kod muške mladeži najbolja je bila ekipa DVD-a Donja Voća, dok su 2. i 3. mjesto osvojile ekipe DVD-a Remetinec i DVD-a Varaždinske Toplice. U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto osvojile su cure iz DVD-a Varaždinske Toplice, 2.mjesto DVD Karlovec Ludbreški, a 3.mjesto DVD Sveta Marija.

 

 

 

 

 

Samom natjecanju prisustvovao je i načelnik Općine Martijanec Dražen Levak koji je zajedno s predsjednikom DVD-a Martijanec Sašom Lenčekom podijelio nagrade i čestitao svim sudionicima memorijala u Martijancu. Osvajačima prvih tri mjesta u svim kategorijama dodijeljeni su pehari, a svi sudionici natjecanja primili su vatrogasne medalje. Sve natjecatelje pozdravili su i županijski vatrogasni zapovjednik Dejan Ivanušec, te tajnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonko Videc.

 

 

 

 

 

tekst: Saša Lenček

foto: Zvonko Videc


 
blank   blank   blank