GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 98 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

12. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije - najava

 

Više od 120 odjeljenja djece i mladeži Vatrogasne zajednice Varaždinske nastupit će na natjecanju u Lepoglavi.

U subotu poslijepodne sve je izgledalo lijepo

 

..Vrlo loše vrijeme i obilne padaline bile su uzrok odgodi 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije 17. rujna 2017. godine.

 

 

 

 

Obilna kiša u noći sa subote na nedjelju uništila je sav trud lepoglavskih, kameničkih i višnjičkih vatrogasaca na pripremi terena

 

..Nakon razmatranja najavljenih vremenskih uvjeta Voditeljstvo natjecanja i članovi Odbora za natjecanja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije donijeli su odluku da će odgođeno natjecanje biti održano 1. listopada 2017. godine. Prva odjeljenja prijavu će obaviti u 9:30, a na natjecateljske terene Sportsko rekreacijskog centra u Lepoglavi će izaći u 10 sati. Iako u nešto kasnijem terminu od uobičajenog, nakon otkazivanja nastupa nekoliko njih, spretnost i brzinu u izvođenju vježbi i štafetne utrke primjerene njihovom uzrastu pokazat će više od 120 odjeljenja iz 6 gradova i 20 općina Varaždinske županije razvrstanih u četiri kategorije - pomladak muški, pomladak ženski, mladež muška i mladež ženska. Po tri prvoplasirana odjeljenja u kategoriji mladeži izborit će nastup na 13. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske tijekom 2018. godine.

..Dođite i podržite Vašu djecu, nećake, unuke, prijatelje, susjede...

 

Program natjecanja (pdf)

Raspored nastupa - pomladak (pdf)

Raspored nastupa - mladež (pdf)

Vatrogasne igre (pdf)

 tajnik Vatrogasne zajednice

Varaždinske županije

Zvonko Videc, dipl. ing.

 
blank   blank   blank