GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 83 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Državno odlikovanje za Vinka Poštu

 

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila je odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz područja društvenih i humanističkih djelatnosti.

 

..Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila je dana 18. 6. 2018. godine, a u prigodi Dana državnosti, odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz područja društvenih i humanističkih djelatnosti.

..Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske, za osobite zasluge u vatrogastvu te dugogodišnjoj kontinuiranoj humanitarnoj djelatnosti na zaštiti od požara i spašavanja ljudskih života i materijalnih dobara, a u prigodi 140. obljetnice osnutka i djelovanja Hrvatske vatrogasne zajednice odlikovan je gospodin Vinko Pošta, počasni zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice, počasni tajnik Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa te počasni zapovjednik i predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novi Marof.

 

 

..Više na mrežnoj stranici Hrvatske vatrogasne zajednice

 

 

 

tekst: Hrvatska vatrogasna zajednica

foto: Ured Predsjednice RH


 
blank   blank   blank