Mladež DVD-a Biškupec boravila u Kampu HVZ-a u Fažani

U sklopu priprema za gradsko i županijsko natjecanje vatrogasne mladeži DVD Biškupec je organizirao boravak vatrogasne mladeži u vatrogasnom kampu u Fažani od 17. 06. do 24. 06. 2013.godine.

Grad Fažana je idealan gradić za taj uzrast mladih koji osim kampova ima i lijepo uređene plaže i mogućnost organiziranja brojnih izleta. 
Uz cjelodnevni program ispunjen vatrogasnim igricama kao i brojnim sportskim natjecanjima našlo se malo vremena i za kupanje, ali i sklapanje novih prijateljstava sa mladima iz cijele Hrvatske.

U programu su bili uključeni edukacija kroz predavanja te vatrogasne vježbe. Osim toga sudjelovali su i u brojnim radnim aktivnostima vezanim za uređenje kampa i pripremu sportskih terena. Uz puno dobrih ideja u kampu su organizirane i zabavne večeri za mlade gdje je došla do izražaja njihova kreativnost i spremnost na prilagođavanje različitim situacijama.

 

I ove godine su mladi iz DVD-a Biškupec uz postignute najbolje rezultate dokazali da se s njima kontinuirano radi. U većini sportskih i drugih natjecanja osvojili su prva mjesta uz diplome i priznanja za osvojeno prvo mjesto u vatrogasnoj olimpijadi. Ovakav uspjeh postignut je kao rezultat dugogodišnjeg rada s djecom i mladima što ujedno osigurava bolju perspektivu i siguran opstanak DVD-a Biškupec. Tijekom boravka posjećena je Arena u Puli, a na povratku doma posjećeno je i svetište u Trsatu. Uz puno lijepih i zanimljivih događaja mladima će dugo ostati u sjećanju ovakvo druženje i puno uspomena na boravak u kampu.

 

DVD Biškupec