Održana 1. Mala Skupština DVD-a Varaždinske Toplice

Dana 28. prosinca 2013. godine u prostorijama Vatrogasnog doma u Varaždinskim Toplicama održana je 1. izvještajna Mala Skupština DVD-a Varaždinske Toplice, uz nazočnost 50-ak djece odnosno mladeži te njihovih roditelja i članova Upravnog odbora Društva.

Kako je tijekom 2013. godine okupljeno mnogo djece i mladeži te ih se uključuje u skoro sve segmente rada Društva, održavanje Male Skupštine pripređeno je uoči glavne sjednice Skupštine DVD-a Varaždinske Toplice.
Pozdravnim riječima Malu Skupštinu otvorio je predsjednik Društva Darko Belavić, a vođenje Male Skupštine preuzelo je radno voditeljstvo sastavljeno od prestavnika mladeži: Petar Kocijan Bahunek, Lana Šimek, Tihomir Dvorski i Marlena Debić. Izvješće o radu djece i mladeži prezentirali su Jana Huzjak, Luka Pokos, Ana Zorman i Lea Rissi, prikazavši pritom vlastitu prezentaciju. Plan rada za sljedeću godinu iznijela je članica vatrogasnog podmatka Katarina Kopjar, a na samom kraju obratila se i zapovjednica Društva i VZG Varaždinske Toplice Marinela Belavić, ujedno i voditeljica svih ekipa, pohvalivši sam rad, ozbiljnost i volju članova vatrogasne mladeži i podmatka, uz zahvalu svim trenerima (Silvija Kopjar, Melanija Vrhovec i Ema Ćosić), roditeljima i sponzorima koji su kroz prošlu godinu podržali rad sa mladima.

 

 



Posebni gosti Male Skupštine bili su gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanic te predsjednik VZG Varaždinske Toplice Anđelko Modrić. Oni su se prigodnim govorima obratili najmađim članovima Društva te pohvalili njihov rad u prošloj godini.

 



Druženje najmađih članova nastavljeno je tokom cijelog poslijepodneva, uz prigodni domjenak koji su pripremile članice Društva zajedno s roditeljima djece i mladeži.
Posebno treba istaknuti da je stvarno ugodno biti u takvom Društvu gdje postoji veliki broj mladih članova koji znače dugotrajnu opstojanost Društva. Upravo stoga je važno da se s njima radi tijekom cijele godine i da ih što više uključuje u sam rad Društva.

Marinela Belavić