Održana 2. Mala Skupština DVD-a Varaždinske Toplice

Dana 14. 12. 2014. godine u prostorijama vatrogasnog doma u Varaždinskim Toplicama održana je 2. izvještajna Mala Skupština uz prisutstvo 50-ak djece i mladeži te njihovih roditelja i članova Upravnog odbora.

Pozdravnim riječima Malu skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Darko Belavić, a rad Male Skupštine preuzelo je radno voditeljstvo sastavljeno od prestavnika mladeži: Petar Kocijan Bahunek, Luka Pokos, Dalija Herdoman i Ana Anđel. Izvješće o radu djece i mladeži prezentirala je Ana Zorman, koja je sama pripremila i prezentaciju. Plan rada za sljedeću godinu iznesla je članica vatrogasne mladeži Jana Huzjak, a na samom kraju podijeljene su i zahvalnice svim trenerima (Silvija Kopjar, Melanija Vrhovec, Suzana Šimunek, Barbara Hlebec, Darko Belavić i Marinela Belavić) te posebne zahvale roditeljima i sponzorima koji su kroz prošlu godinu podržali rad sa mladima.



Posebni gosti Male Skupštine bili su gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić te predsjednik VZG-a Varaždinske Toplice Anđelko Modrić koji su se prigodnim govorom obratili najmađim članovima DVD-a te pohvalili njihov rad u prošloj godini. Isto tako odazvali su se i članovi vatrogasne mladeži DVD-a Sveta Marija.


Druženje najmađih članova nastavilo se tokom cijelog posljepodneva uz radionicu božićnih ukrasa, te prigodni domjenak koji su pripremili članovi DVD-a zajedno sa roditeljima djece i mladeži.
Posebno treba istaknuti da je stvarno ugodno biti u takvom Društvu gdje postoji veliki broj mladih članova koji znače dugotrajnu opstojanost Društva, te je upravo zato važno da se sa njima radi tokom cijele godine i da ih što više uključuje u sam rad Društva.


Marinela Belavić