Održana 3. Mala Skupština DVD-a Varaždinske Toplice

Dana 27. 12. 2015. godine u prostorijama vatrogasnog doma u Varaždinskim Toplicama održana je 3. izvještajna Mala Skupština uz prisustvo 50-ak djece i mladeži te njihovih roditelja i članova Upravnog odbora.

Predsjednik DVD-a Darko Belavić pozdravnim riječima otvorio je Malu skupštinu, a rad Male Skupštine preuzelo je radno voditeljstvo sastavljeno od prestavnika mladeži Petra Kocijana Bahuneka, Julijana Sijarta, Jane Huzjak i Ane Anđel. Izvješće o radu djece i mladeži prezentiralo je radno voditeljstvo. Plan rada za sljedeću godinu iznesla je članica vatrogasne mladeži Katarina Kopjar, a na samom kraju podijeljene su i zahvalnice svim mentorima (Silvija Kopjar, Melanija Vrhovec, Suzana Šimunek, Ljiljana Belavić Kliček, Barbara Hlebec, Ivan Ratković, Mario Kraus, Goran Novosel, Darko Belavić i Marinela Belavić), Ivanu Bujancu kao najboljem kuharu koji brine da članovi uvijek budu siti, te posebne zahvale roditeljima i sponzorima koji su kroz prošlu godinu podržali rad sa mladima.

 


Posebni gosti Male Skupštine bili su gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić, županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Kovaček, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Ivanca zamjenik predsjednika Odbora za vatrogasnu mladež VZŽ Zvonko Videc te predstavnik VZG Varaždinske Toplice Dejan Denžić, a koji su se prigodnim govorom obratili najmađim članovima DVD-a, pohvalili njihov rad u prošloj godini i zaželjeli puno uspjeha članicama vatrogane mladeži na državnom natjecanju koje će se sljedeće godine održati u Puli. Od prijateljskih društva prisustvovali su članovi vatrogasne mladeži DVD-a Sveta Marija.
Druženje najmađih članova nastavilo se tokom cijelog poslijepodneva uz prigodni domjenak koji su pripremili članovi DVD-a zajedno sa roditeljima djece i mladeži.

Posebno treba istaknuti da je stvarno ugodno biti u takvom Društvu gdje postoji veliki broj mladih članova koji znače dugotrajnu opstojnost Društva te je upravo zato važno da se sa njima radi tokom cijele godine i da ih što više uključuje u sam rad društva, a od ove godine je pohvalno da se broj članova koji radi sa mladima znatno povećao.

Marinela Belavić