12. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije – najava

 

Više od 120 odjeljenja djece i mladeži Vatrogasne zajednice Varaždinske nastupit će na natjecanju u Lepoglavi.

U subotu poslijepodne sve je izgledalo lijepo

 

..Vrlo loše vrijeme i obilne padaline bile su uzrok odgodi 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije 17. rujna 2017. godine.

 

 

 

 

Obilna kiša u noći sa subote na nedjelju uništila je sav trud lepoglavskih, kameničkih i višnjičkih vatrogasaca na pripremi terena

 

..Nakon razmatranja najavljenih vremenskih uvjeta Voditeljstvo natjecanja i članovi Odbora za natjecanja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije donijeli su odluku da će odgođeno natjecanje biti održano 1. listopada 2017. godine. Prva odjeljenja prijavu će obaviti u 9:30, a na natjecateljske terene Sportsko rekreacijskog centra u Lepoglavi će izaći u 10 sati. Iako u nešto kasnijem terminu od uobičajenog, nakon otkazivanja nastupa nekoliko njih, spretnost i brzinu u izvođenju vježbi i štafetne utrke primjerene njihovom uzrastu pokazat će više od 120 odjeljenja iz 6 gradova i 20 općina Varaždinske županije razvrstanih u četiri kategorije – pomladak muški, pomladak ženski, mladež muška i mladež ženska. Po tri prvoplasirana odjeljenja u kategoriji mladeži izborit će nastup na 13. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske tijekom 2018. godine.

..Dođite i podržite Vašu djecu, nećake, unuke, prijatelje, susjede…

 

Program natjecanja (pdf)

Raspored nastupa – pomladak (pdf)

Raspored nastupa – mladež (pdf)

Vatrogasne igre (pdf)

 


tajnik Vatrogasne zajednice

Varaždinske županije

Zvonko Videc, dipl. ing.