Nagrada Hrvatske turističke zajednice – djelatnik godine u potkategoriji VATROGASAC

Prenosimo obavijest Hrvatske vatrogasne zajednice

Od ove je godine u projekt Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ otvorena i potkategorija za Vatrogasca godine.

Ovom se nagradom ističe važnost vatrogasne djelatnosti i aktivnosti vatrogasaca u prevenciji i očuvanju ljudskih života, ali i prirodnih ljepota Hrvatske. Vatrogasno je zanimanje upravo ono u koje građani imaju najviše povjerenja, stoga je otvaranjem ove potkategorije unutar projekta „Godišnje hrvatske turističke nagrade“ hrvatski vatrogasac dobio zasluženu titulu svojevrsnog hrvatskog branda što doprinosi ugledu hrvatskog turizma, kao i ukupnom ugledu Hrvatske.

Nakon zaključenja pristiglih prijava, sve će kandidature razmotriti stručno povjerenstvo te izabrati pobjednika koji će biti proglašen na Danima hrvatskog turizma, tradicionalnom skupu turističkih djelatnika.

Godišnje hrvatske turističke nagrade projekt je Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji dodjeljujuju nagrade u 6 kategorija: Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu unutar koje se nalazi kategorija „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ otvorena od ove godine i za vatrogasnu djelatnost.

Kandidature za izbor vatrogasca godine mogu podnijeti:
• turističke zajednice isključivo putem turističke zajednice županije,
• strukovne udruge,
• tvrtke,
• jedinice lokalne samouprave,
• Ministarstva.

Pozivamo Vas da prijavite vatrogasca za kojeg smatrate da je zaslužio titulu za vatrogasca godine.

Za navedenu nagradu možete kandidirati vatrogasce iz cijele Hrvatske, a formular prijave je dostupan na linku do 17. srpnja 2017.: http://www.htz.hr/hr-HR/form/cku

Više o samoj nagradi:

http://www.hvz.hr/clanci/HVZ/djelatnik-godine-u-potkategoriji-vatrogasac/

http://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/godisnje-hrvatske-turisticke-nagrade

 

HVZ