Novogodišnji prijem za vatrogasce

 

Pozivu župana Varaždinske županije na novogodišnji prijem odazvalo se 80-ak predsjednika vatrogasnih zajednica općina i gradova te dobrovoljnih vatrogasnih društava.

 

..U nedjelju 7. siječnja 2018. u županijskoj palači upriličen je novogodišnji prijem za predsjednike vatrogasnih zajednica općina i gradova te dobrovoljnih vatrogasnih društava, uz predsjednike mjesnih odbora s područja Varaždinske županije. Domaćin ovog događaja bio je župan Radimir Čačić sa zamjenikom Robertom Vugrinom i posebnom savjetnicom Natalijom Martinčević.

 

 

..U svom obraćanju župan je uzvanike, upoznao s radom Županije, planovima i projektima u 2018. godini. Nekoliko puta naglasio je djelovanje DVD-ova i mjesnih odbora kao stupa društvenog života u mnogim mjestima i gradovima u županiji kao i postojanje potrebe izravne komunikacije s njihovim predsjednicima u vezi sa svim što ih tišti te o konkretnim prijedlozima za poboljšanje kvalitete života građana. Župan je izrazio spremnost Županije da se uključi u pripremu, a kasnije i realizaciju projekta izgradnje Regionalnog centra za civilnu zaštitu i spašavanje, u kojem će svoje mjesto imatii i vatrogasne službe.

 

 

..U ime osamdeseteročlane delegacije vatrogasnih organizacija, u kojoj su bili i županijski vatrogasni zapovjednik Ivica Labaš, počasni predsjednik Zvonko Biškup, zamjenik predsjednika Saša Lenček i tajnik Zajednice Zvonko Videc, predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedeljko Vukalović je zahvalio na upućenim čestitkama te županu i suradnicima zaželio uspješan rad u novoj godini.

 

 

 

 

 

Predsjednici DVD-ova, VZG i VZO sa županom i suradnicima


tekst: tajnik VZŽ Varaždinske

Zvonko Videc, dipl.ing.

foto: VZVŽ, Varaždinska županija