GTranslate

English French German Italian Russian Spanish Slovenian Hungarian Macedonian

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 366 

LoginZa upite glede mogućnosti dobivanja novinarskog statusa za ovu stranicu molimo kontaktirati ured Zajednice: vatra@vzvz.hr

Cool Hits Counter

O Zajednici

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, poznata i kao kolijevka hrvatskog vatrogasnog duha, krovna je stručna vatrogasna organizacija od posebnog interesa za Varaždinsku županiju. Pozivamo Vas da Više informacija o ustroju i aktivnostima Zajednice pronađete na ovim stranicama...

Članovi Zajednice

U Zajednicu su udružene 2 profesionalne postrojbe i 126 dobrovoljnih vatrogasnih društava s više od 10000 članova, odnosno oko 2000 operativnih vatrogasaca. U svakom od 6 gradova i 22 općine na području županije djeluje najmanje 1 vatrogasna organizacija, a posebna pažnja posvećuje se budućnosti vatrogastva kroz podršku aktivnostima više od 2000 pripadnika vatrogasne mladeži.

Aktualno - Ured Zajednice

Sukladno smjernicama glede ostvarivanja kvalitetne i brze komunikacije sa svojim članicama, ured Zajednice u ovom odjeljku objavljuje informacije o aktualnim aktivnostima u vatrogastvu na razini Varaždinske županije.

Za pregled Aktualnosti iz ureda Zajednice (uključujući Rasporede sati pri osposobljavanju vatrogasnih kadrova, kalendar manifestacija u 2016. godini i sl.) kliknite OVDJE.

Božić u DVD-Ludbreg

Dana 21.12.2008.godine DVD-Ludbreg je održao tradicionalnu  podjelu prigodnih kalendara povodom božićnih i novogodišnjih blagdana  građanima grada Ludbrega, te se tom prilikom prikupljao i dobrovoljni prilog građana koji na taj način pomažu i omogućuju kvalitetniji rad društva. Marljivi članovi DVD-a Ludbreg tom su prigodom podijelili  1000 kalendara diljem svih kvartova grada Ludbrega. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim građanima koji su otvorili vrata svojih domova, donirali novčani prilog i time omogućili sredstva koja će biti uložena u rad društva i koja će uvelike pomoći kod nabavke potrebne opreme.

Istog dana DVD-Ludbreg je svojim mlađim članovima (djeca od 6 – 12 godina i mladež od 12 do 16 godina) organizirao druženje i malu zakusku kako bi obilježili uspješan  završetak godine u kojoj su zajedno osvojili 20-ak pehara na vatrogasnim natjecanjima diljem Hrvatske. Priređeno im je i malo iznenađenje, za uspjeh i marljivi rad kroz čitavu godinu našu omladinu posjetio je „vatrogasni“  Djed Božićnjak koji im je podijelio različite poklone.

Svi članovi DVD-a Ludbreg zahvaljuju se na dosadašnjoj suradnji te Vam žele

 

Blagoslovljen Božić

te sretnu i uspješnu

Novu 2009. Godinu!


 
blank   blank   blank